Продавець "Антоніна" Одноразові та махрові вироби для індустрії краси розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
275 відгуків
Наразі комапнія  частково відновила роботу

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

ПН., СР., ПТ. 9-13:00, Київ, Україна
+380 (97) 972-79-16
+380 (93) 583-66-18
"АНТОНІНА" Одноразові та махрові вироби для індустрії краси

Саджанці та черенки винограду: столовий, технічний та киш-миш (різні сорти)

  • Під замовлення
clockВідправка з 27 травня 2024

від 100 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

+380 (97) 972-79-16
  • +380 (93) 583-66-18
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Саджанці та черенки винограду: столовий, технічний та киш-миш (різні сорти)
Саджанці та черенки винограду: столовий, технічний та киш-миш (різні сорти)
від 100 
Під замовлення
+380 (97) 972-79-16
  • +380 (93) 583-66-18
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Дзвоніть по телефону для консультації: 0932542663

 

В наявності саджанці та черенки винограду наступних сортів: Лівія, Мускат Посада, К-342, Кодрянка, Кіш-міш Велес, Йоханнітер, Соляріс, Ландиш, Вальок, Кіш-міш Лучістий, Восторг, Надія Аксайська, Лівадійський Чорний, Сурученский Білий, Сторіччя, Преображення, Вранец , Кралиця, Бако Нуар, Юпітер, Юліан, Фронтіньяк Грі, Маркетт, Мускат Блау, Сенатор, Італія, Каберне Кортис, Ельдорадо, Подарунок Харківу, Дніпровські Зорі, Смерека, Таромській.

1. ВОСТОРГ - Столовий сорт дуже раннього терміну дозрівання. Період від розпускання бруньок до знімною стиглості - 110 днів. Кущ середньорослий, грона конічні, іноді безформні, середня вага - 500г. (Деякі до 2 кг), помірно щільні. Ягоди великі, 6-7г, злегка овальні, білі із засмагою на сонці, приємного смаку, з легким мускатом і великим вмістом цукру, м'якіть хрустка. Рекомендована обрізка на 6-10 очок. Характерна особливість - зберігається на кущах 1-1.5 міс. без втрати смакових і товарних якостей. Стійкий до морозу (- 25 ° С), мільдью, сірої гнилі.

2. ВАЛЬОК - столова форма селекції Н.Вішневецкого (Кеша 1 х Зоряний + Різамат) сверхраннього терміну дозрівання - 105 днів (в Києві - на тиждень раніше, ніж Аркадія). Кисті дуже великі, вагою 1500г, з красивою великою ягодою. Ягода м'ясиста з приємним мускатом і грушевим ароматом. Квітка двостатева (цвіте 10 дн.), Запилюється навіть в період сильних дощів, сам хороший запильник для інших сортів. Рекомендована обрізка - на 5-7 очок. Транспортабельна і врожайна форма. Дуже стійкий до основних грибкових захворювань, не уражається сірою гниллю.

3. КИШ-МИШ ЛУЧІСТИЙ - високоврожайний безнасінний сорт молдавської селекції (Кардинал х Кишмиш рожевий). Термін дозрівання ранньо-середній (125-130 дн.). Кущі середньорослі. Ягоди середні і великі (для кишмишу), золотисто-рожевого кольору, злегка подовжені, 2,5-4г. М'якіть щільна, смак гармонійний, солодкий з легким мускатним ароматом. Грона середні і великі, циліндро-конічні, до 40см довжиною, середньої щільності, вагою 200-600г і більше. Обрізка на 5-7 очок. Вимагає укриття на зиму (- 16 ° С).

4. ЛИВИЯ (Фламінго х Аркадія). Столовий сорт раннього терміну дозрівання (105-110 дн.) Селекція В.Загорулько. Квітка двостатева. Грона великі, довжиною 25см і більше, циліндрічні, середньо щільні, вагою до 1 кг. Ягоди великі, рожеві, вагою 9-12г, з хорошим цукронакопиченням і яскраво вираженим мускатним ароматом. Обрізка на 2-6 очок. Стійкий до мільдью, оідіуму- 3,5-4 бали. Необхідна профілактична обробка фунгіцидами.

5. НАДІЯ Аксайська (Талісман х Аркадія). Столова форма раннього терміну дозрівання (110-115 дн.) Селекції В. Капелюшного. Кущі середньої сили росту. Квітка двостатева. Грона великі, вагою 700-1200г, окремі - до 4 кг. Ягоди- 8-12г, довгасті, при повному дозріванні з легким мускатним ароматом. При наявності старої деревини врожайність різко підвищується, дає великі і товарні грона. Обов'язкове нормування. Навантаження на кущ 30-35 очок, обрізка на 4-6 очок. Рекомендується 1-2 профілактичних обприскування проти грибкових захворювань.

6. ВИНОГРАД ЛІВАДІЙСЬКИЙ ЧОРНИЙ - технічний сорт середнього терміну дозрівання. Квітка двостатева. Грона середні, циліндричні, рідше - циліндроконічні, крилаті, середньої щільності, середньої масою 250 г. (вимагає нормування гронами). Ягода Лівадійського ЧОРНОГО середня, округла, чорна, з інтенсивним пруїном, приємного смаку, з тонким мускатним ароматом. Шкірочка тонка, міцна. Цукристість 21 -26%, кислотність 7-8 г / л. Урожайність 110-150 ц / га. Кущі середньої сили росту, визрівання лози хороше. Навантаження до 30 очок на кущ при обрізанні на 2-3 очка. Сорт винограду Лівадійський чорний характеризується польовою стійкістю до мілдью, сірої гнилі, оїдіуму. Перевірено витримує -32 ° С без втрати врожаю на арці або високому штамбі. Є потенціал і на стійкість до більш низьких температур (за неперевіреними даними витримав зниження температури до -36 ° С).

7. ВРАНЕЦ (Вранац) - сорт винограду дуже поширений в Чорногорії, Хорватії, Сербії і Македонії, де виноград традиційно вирощують між Піндами і Родопами - двома гірськими системами, що утворили велику долину. Тут складаються найкращі умови для вирощування, які використовують і для вирощування винограду сорту Вранец. Гроно велике або середнє, конічне, досить пухке і середньої щільності. Ягода середня, яйцеподібна або полуовальна, чорна. У шкірці накопичується велика кількість барвників. М'якоть соковита. Сила росту кущів велика. Урожайність висока. Стиглий виноград містить до 24% цукру. Кінцевий продукт: гармонійне вино з особливими якостями і колоритним забарвленням.

Вино ВРАНЕЦ - гордість Балканського півострова, вино, якому немає рівних в Європі. Виноробство на Балкани принесли древні римляни. Римські майстри винної справи оцінили по достоїнству кліматичні умови півострова і почали активно розвивати нову галузь в цьому регіоні. Крім теорії висадки лоз і переробки плодів, використовувалося чимало сортів різного винограду. У нетиповому кліматі виноград міняв свої властивості і мутував. В процесі цих змін і вийшло кілька сортів, які сьогодні вважаються автохтонними - споконвічно Балканськими. Очолює їх виноград сорту "Вранец". Традиційно з цього винограду роблять сухе червоне вино. Воно має темно-рубіновий колір і насичений смак, кілька схожий з Піно Нуар. У напої чутні характерні ноти лісових ягід і сливи. Якщо ж вино витримати більше двох років, то в ньому починають простежуватися нотки лакриці, шоколаду та кориці.

Дозріває в наших умовах в середині вересня.

8. КИШМИШ К-342- угорська селекція ранньостиглого сорту винограду столового призначення. В основу сорту лягли французький виноград Віллар Блан і американський Сідліс. Уже через 110-115 днів можна насолодитися медовим смаком стиглих ягід, цукронакопичення 19-21%. Часто можна зустріти під назвою Кишмиш Угорський. Грона циліндричної форми досягають 500 гр і більше, помірної щільності. Безнасінні ягоди янтарно-жовтого кольору, середні 2-3,5 гр, циліндричної форми. М'якіть м'ясисто-соковита, щільна, гармонійного смаку. Кущі винограду Кишмиш-342 сильнорослі, черенки укорінюються досить добре. Даний сорт характеризується високою врожайністю, має підвищену стійкість до грибкових захворювань. Морозостійкість відмінна 24-26ºС, що дозволяє використовувати його в неукривній культурі на потужних формуваннях.

9. Кодрянка дуже ранній універсальний сорт винограду, з відмінними смаковими якостями. Від початку розпускання бруньок до зрілості ягід проходить не більше 120 днів. Кущі винограду сильнорослі. Грона великі, масою 400-600г, деякі з них можуть доходити до 1,5 кг. Ягода велика 27 x 19 мм, 6-8 г, темно-фіолетового кольору. Смак приємний, м'якоть щільна, трохи легко відокремлюваних насінин, шкірка тонка і майже не відчувається при їжі. Цукристість до 18-19%, при кислотності 6-7 г / л. При швидкому зниженні кислотності споживча зрілість винограду Кодрянка настає швидко: вже при цукристості 12-14% виноград стає дуже приємним на смак. Грона можуть довго висіти на кущах без втрати смакових якостей і осипання. Урожайність висока. Стійкість до грибкових хвороб підвищена, морозостійкий сорт (-22 ° С) В цілому Кодрянка - дуже гідний сорт винограду для присадибної ділянки та домашнього виноробства.

10. ЙОХАННІТЕР - складний міжвидовий гібрид. Виведений в 1968 році в Німеччині. Винний сорт винограду середнього і раньо-середнього терміну дозрівання (в ті ж терміни, що і Піно Нуар). Середньорослий. Грона середньої величини, циліндричні, щільні. Ягоди ЙОХАННІТЕРА зеленувато-білі (на сонячній стороні з характерною засмагою), округлі, дрібні. Шкірочка ягід тонка, м'якоть дуже соковита, має легкий сортовий аромат. Потенціал накопичення цукру високий - до 22%, при середньому рівні кислотності (9 г / л)

ВИНОГРАД Йоханнітер стійкий до мілдью, оїдіуму, в несприятливі роки потрібні 1-2 обприскування, зимостійкість підвищена, до -26 ° С. Досить непогано переносить весняні поворотні заморозки.

Вино з ЙОХАННІТЕРА має тонкий букет, його можна характеризувати як породисте, фруктове, гармонійне, з легким присмаком грейпфрута, іноді нагадує Піно Блан, Рислінг. Виноград сорту Йоханнітер може давати вина вищої якості, які поліпшуються при витримці. Сорт придатний для сепажей. Дуже гармонійне вино виходить з винограду

СОЛЯРИС з додаванням ЙОХАННІТЕРА. Має дуже високу врожайність до 160 ц / га і вище. Один з найперспективніших сортів винограду. Обрізка коротка, на 3-4 очка, навантаження 30-35 очок на кущ.

11. СУРУЧЕНСЬКИЙ БІЛИЙ - це один із сучасних столових сортів, який також дає вельми пристойний виноматеріал. Дозріває в другій половині вересня. Гроно велике, середньої щільності. Ягода велика, округла, зеленувато-жовта із засмагою. М'якоть соковита, смак простий, але приємний. Сила росту кущів середня. Врожайність висока і стабільна. Високостійкий до хвороб. Витримує морози до -27 ° С. Має хорошу лежкість при зберіганні. При технічній переробці дає легке, з добре розвиненим букетом вино.

Основні атрибути
ВиробникВелес
  • Ціна: від 100 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner