Продавець "Антоніна" Одноразові та махрові вироби для індустрії краси розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
277 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

ПН., СР., ПТ. 9-13:00, Київ, Україна
+380 (97) 972-79-16
+380 (93) 583-66-18
"АНТОНІНА" Одноразові та махрові вироби для індустрії краси

Саджанці та черенки винограду: столовий, технічний та киш-миш (різні сорти)

  • Під замовлення
clockВідправка з 24 лютого 2025

від 100 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

+380 (97) 972-79-16
  • +380 (93) 583-66-18
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Саджанці та черенки винограду: столовий, технічний та киш-миш (різні сорти)
Саджанці та черенки винограду: столовий, технічний та киш-миш (різні сорти)
від 100 ₴
Під замовлення
+380 (97) 972-79-16
  • +380 (93) 583-66-18
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Дзвоніть по телефону для консультації: 0932542663

 

В наявності саджанці та черенки винограду наступних сортів: Лівія, Мускат Посада, К-342, Кодрянка, Кіш-міш Велес, Йоханнітер, Соляріс, Ландиш, Вальок, Кіш-міш Лучістий, Восторг, Надія Аксайська, Лівадійський Чорний, Сурученский Білий, Сторіччя, Преображення, Вранец , Кралиця, Бако Нуар, Юпітер, Юліан, Фронтіньяк Грі, Маркетт, Мускат Блау, Сенатор, Італія, Каберне Кортис, Ельдорадо, Подарунок Харківу, Дніпровські Зорі, Смерека, Таромській.

1. ВОСТОРГ - Столовий сорт дуже раннього терміну дозрівання. Період від розпускання бруньок до знімною стиглості - 110 днів. Кущ середньорослий, грона конічні, іноді безформні, середня вага - 500г. (Деякі до 2 кг), помірно щільні. Ягоди великі, 6-7г, злегка овальні, білі із засмагою на сонці, приємного смаку, з легким мускатом і великим вмістом цукру, м'якіть хрустка. Рекомендована обрізка на 6-10 очок. Характерна особливість - зберігається на кущах 1-1.5 міс. без втрати смакових і товарних якостей. Стійкий до морозу (- 25 ° С), мільдью, сірої гнилі.

2. ВАЛЬОК - столова форма селекції Н.Вішневецкого (Кеша 1 х Зоряний + Різамат) сверхраннього терміну дозрівання - 105 днів (в Києві - на тиждень раніше, ніж Аркадія). Кисті дуже великі, вагою 1500г, з красивою великою ягодою. Ягода м'ясиста з приємним мускатом і грушевим ароматом. Квітка двостатева (цвіте 10 дн.), Запилюється навіть в період сильних дощів, сам хороший запильник для інших сортів. Рекомендована обрізка - на 5-7 очок. Транспортабельна і врожайна форма. Дуже стійкий до основних грибкових захворювань, не уражається сірою гниллю.

3. КИШ-МИШ ЛУЧІСТИЙ - високоврожайний безнасінний сорт молдавської селекції (Кардинал х Кишмиш рожевий). Термін дозрівання ранньо-середній (125-130 дн.). Кущі середньорослі. Ягоди середні і великі (для кишмишу), золотисто-рожевого кольору, злегка подовжені, 2,5-4г. М'якіть щільна, смак гармонійний, солодкий з легким мускатним ароматом. Грона середні і великі, циліндро-конічні, до 40см довжиною, середньої щільності, вагою 200-600г і більше. Обрізка на 5-7 очок. Вимагає укриття на зиму (- 16 ° С).

4. ЛИВИЯ (Фламінго х Аркадія). Столовий сорт раннього терміну дозрівання (105-110 дн.) Селекція В.Загорулько. Квітка двостатева. Грона великі, довжиною 25см і більше, циліндрічні, середньо щільні, вагою до 1 кг. Ягоди великі, рожеві, вагою 9-12г, з хорошим цукронакопиченням і яскраво вираженим мускатним ароматом. Обрізка на 2-6 очок. Стійкий до мільдью, оідіуму- 3,5-4 бали. Необхідна профілактична обробка фунгіцидами.

5. НАДІЯ Аксайська (Талісман х Аркадія). Столова форма раннього терміну дозрівання (110-115 дн.) Селекції В. Капелюшного. Кущі середньої сили росту. Квітка двостатева. Грона великі, вагою 700-1200г, окремі - до 4 кг. Ягоди- 8-12г, довгасті, при повному дозріванні з легким мускатним ароматом. При наявності старої деревини врожайність різко підвищується, дає великі і товарні грона. Обов'язкове нормування. Навантаження на кущ 30-35 очок, обрізка на 4-6 очок. Рекомендується 1-2 профілактичних обприскування проти грибкових захворювань.

6. ВИНОГРАД ЛІВАДІЙСЬКИЙ ЧОРНИЙ - технічний сорт середнього терміну дозрівання. Квітка двостатева. Грона середні, циліндричні, рідше - циліндроконічні, крилаті, середньої щільності, середньої масою 250 г. (вимагає нормування гронами). Ягода Лівадійського ЧОРНОГО середня, округла, чорна, з інтенсивним пруїном, приємного смаку, з тонким мускатним ароматом. Шкірочка тонка, міцна. Цукристість 21 -26%, кислотність 7-8 г / л. Урожайність 110-150 ц / га. Кущі середньої сили росту, визрівання лози хороше. Навантаження до 30 очок на кущ при обрізанні на 2-3 очка. Сорт винограду Лівадійський чорний характеризується польовою стійкістю до мілдью, сірої гнилі, оїдіуму. Перевірено витримує -32 ° С без втрати врожаю на арці або високому штамбі. Є потенціал і на стійкість до більш низьких температур (за неперевіреними даними витримав зниження температури до -36 ° С).

7. ВРАНЕЦ (Вранац) - сорт винограду дуже поширений в Чорногорії, Хорватії, Сербії і Македонії, де виноград традиційно вирощують між Піндами і Родопами - двома гірськими системами, що утворили велику долину. Тут складаються найкращі умови для вирощування, які використовують і для вирощування винограду сорту Вранец. Гроно велике або середнє, конічне, досить пухке і середньої щільності. Ягода середня, яйцеподібна або полуовальна, чорна. У шкірці накопичується велика кількість барвників. М'якоть соковита. Сила росту кущів велика. Урожайність висока. Стиглий виноград містить до 24% цукру. Кінцевий продукт: гармонійне вино з особливими якостями і колоритним забарвленням.

Вино ВРАНЕЦ - гордість Балканського півострова, вино, якому немає рівних в Європі. Виноробство на Балкани принесли древні римляни. Римські майстри винної справи оцінили по достоїнству кліматичні умови півострова і почали активно розвивати нову галузь в цьому регіоні. Крім теорії висадки лоз і переробки плодів, використовувалося чимало сортів різного винограду. У нетиповому кліматі виноград міняв свої властивості і мутував. В процесі цих змін і вийшло кілька сортів, які сьогодні вважаються автохтонними - споконвічно Балканськими. Очолює їх виноград сорту "Вранец". Традиційно з цього винограду роблять сухе червоне вино. Воно має темно-рубіновий колір і насичений смак, кілька схожий з Піно Нуар. У напої чутні характерні ноти лісових ягід і сливи. Якщо ж вино витримати більше двох років, то в ньому починають простежуватися нотки лакриці, шоколаду та кориці.

Дозріває в наших умовах в середині вересня.

8. КИШМИШ К-342- угорська селекція ранньостиглого сорту винограду столового призначення. В основу сорту лягли французький виноград Віллар Блан і американський Сідліс. Уже через 110-115 днів можна насолодитися медовим смаком стиглих ягід, цукронакопичення 19-21%. Часто можна зустріти під назвою Кишмиш Угорський. Грона циліндричної форми досягають 500 гр і більше, помірної щільності. Безнасінні ягоди янтарно-жовтого кольору, середні 2-3,5 гр, циліндричної форми. М'якіть м'ясисто-соковита, щільна, гармонійного смаку. Кущі винограду Кишмиш-342 сильнорослі, черенки укорінюються досить добре. Даний сорт характеризується високою врожайністю, має підвищену стійкість до грибкових захворювань. Морозостійкість відмінна 24-26ºС, що дозволяє використовувати його в неукривній культурі на потужних формуваннях.

9. Кодрянка дуже ранній універсальний сорт винограду, з відмінними смаковими якостями. Від початку розпускання бруньок до зрілості ягід проходить не більше 120 днів. Кущі винограду сильнорослі. Грона великі, масою 400-600г, деякі з них можуть доходити до 1,5 кг. Ягода велика 27 x 19 мм, 6-8 г, темно-фіолетового кольору. Смак приємний, м'якоть щільна, трохи легко відокремлюваних насінин, шкірка тонка і майже не відчувається при їжі. Цукристість до 18-19%, при кислотності 6-7 г / л. При швидкому зниженні кислотності споживча зрілість винограду Кодрянка настає швидко: вже при цукристості 12-14% виноград стає дуже приємним на смак. Грона можуть довго висіти на кущах без втрати смакових якостей і осипання. Урожайність висока. Стійкість до грибкових хвороб підвищена, морозостійкий сорт (-22 ° С) В цілому Кодрянка - дуже гідний сорт винограду для присадибної ділянки та домашнього виноробства.

10. ЙОХАННІТЕР - складний міжвидовий гібрид. Виведений в 1968 році в Німеччині. Винний сорт винограду середнього і раньо-середнього терміну дозрівання (в ті ж терміни, що і Піно Нуар). Середньорослий. Грона середньої величини, циліндричні, щільні. Ягоди ЙОХАННІТЕРА зеленувато-білі (на сонячній стороні з характерною засмагою), округлі, дрібні. Шкірочка ягід тонка, м'якоть дуже соковита, має легкий сортовий аромат. Потенціал накопичення цукру високий - до 22%, при середньому рівні кислотності (9 г / л)

ВИНОГРАД Йоханнітер стійкий до мілдью, оїдіуму, в несприятливі роки потрібні 1-2 обприскування, зимостійкість підвищена, до -26 ° С. Досить непогано переносить весняні поворотні заморозки.

Вино з ЙОХАННІТЕРА має тонкий букет, його можна характеризувати як породисте, фруктове, гармонійне, з легким присмаком грейпфрута, іноді нагадує Піно Блан, Рислінг. Виноград сорту Йоханнітер може давати вина вищої якості, які поліпшуються при витримці. Сорт придатний для сепажей. Дуже гармонійне вино виходить з винограду

СОЛЯРИС з додаванням ЙОХАННІТЕРА. Має дуже високу врожайність до 160 ц / га і вище. Один з найперспективніших сортів винограду. Обрізка коротка, на 3-4 очка, навантаження 30-35 очок на кущ.

11. СУРУЧЕНСЬКИЙ БІЛИЙ - це один із сучасних столових сортів, який також дає вельми пристойний виноматеріал. Дозріває в другій половині вересня. Гроно велике, середньої щільності. Ягода велика, округла, зеленувато-жовта із засмагою. М'якоть соковита, смак простий, але приємний. Сила росту кущів середня. Врожайність висока і стабільна. Високостійкий до хвороб. Витримує морози до -27 ° С. Має хорошу лежкість при зберіганні. При технічній переробці дає легке, з добре розвиненим букетом вино.

Основні атрибути
ВиробникВелес
  • Ціна: від 100 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner